Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Po "wyjątkowo zimnym maju" przyszedł takowy czerwiec
Najpogodniejszy raczej nie był, ale jakiegoś wielkiego ponuractwa nie było. Regularne temperatury i opady za to na duży plus - jedynie pierwsza pentada odstrasza pod względem termicznym.
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
A jednak znalazłem serię aż 15-letnią, gdzie żadnego czerwca nie mogę uznać za realnie udanego. Nawet jak wszystko jest cacy, to te sumy opadów są zbyt żałosne. Odkryłem nawet, że czerwiec 1990 tak średnio z tymi opadami w moim powiecie, bo Legionowo to kawał drogi.
Dopiero czerwiec 1991 wydaje się naprawdę udany, ale tyż nie do końca, bo solarnie mógł bardziej powalić
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum