Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 127 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12293 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 9 Styczeń 2020, 23:40
Piękne zdjęcia, bardzo lubię takie makro zbliżenia na przyrodę Najbardziej oczarowało mnie pierwsze zdjęcie - ostrość została złapana na nim wręcz perfekcyjnie, a ponadto ten ciemniejszy fragment nieba ładnie podkreśla kolory pola widocznego w tle. Trzecia fotografia także niezwykła, pole wygląda na nim jak las na wiosnę Też lubię fotografować w podobny sposób, szczególnie kłosy zbóż, bo pól rzepakowych nie mam w swojej okolicy wiele (najbliższe duże połacie są w okolicy Brzeska). Niemniej jednak bardzo podobają mi się tak intensywnie żółte pola, zwłaszcza pod błękitnym niebem i uwielbiam je podziwiać. Tworzy się wtedy taka naturalna flaga Ukrainy
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 127 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12293 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 2 Maj 2020, 16:35
Łukasz, ale 4 maja 2007 słabo były ulistnione drzewa u Ciebie. Byłem prawie przekonany, że po takiej zimie, marcu i kwietniu, na majówkę było już całkowicie zielono, choć ja tego nie pamiętam.
Zdjęcia z wczoraj wspaniałe
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś, a więc musisz minąć. Miniesz, a więc to jest piękne.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 137 razy Wiek: 33 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 11875 Miejsce zamieszkania: Gliwice
Wysłany: 2 Maj 2020, 16:46
Akurat zdjęcia z wczoraj i z 2007 roku także zrobiłem na północy woj. Opolskiego - byłem w odwiedzinach u kogoś z mojej rodziny
Choć akurat to nie ma znaczenia, bo zazwyczaj woj. Opolskie jest cieplejsze, więc wegetacja powinna być bardziej rozwinięta niż w woj. Śląskim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum