Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
W czerwcu często padało, ale sumarycznie było to poniżej normy i tak. Do tego dużo chłodów i mało słońca. Nie wiem, czy mnie taki miesiąc przekonuje.
W lipcu susza się rozszalała, w dodatku dało się odczuć kontrasty temperatury, ale na szczęście nie zabrakło tych przyjemnych termicznie okresów.
Do sierpnia mam o dziwo najwięcej szacunku - wprawdzie podział na gorącą pierwszą połowę i wczesnojesienną drugą mnie boli, ale podczas tego gorąca było dużo burz, nie brakowało chwil ulgi i ogólnie sporo popadało. Druga połowa zaczęła się lochem i dalszymi opadami, ale ostatnia dekada była już dość pogodna.
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum