Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 27 Maj 2020, 22:22
Jacob napisał/a:
Myślę, że dla większości ludzi taki 1.11.2019 był cieplejszy niż 3 czy 4.11 po nim
Bez przesady. 1.11 każdy na cmentarzu był ubrany jak na środek zimy (to w sumie norma co roku, ale wtedy było to jednak zrozumiałe), a 3 i 4.11 widziałem wielu ludzi noszących w rękach kurtki
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 19877 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 27 Maj 2020, 22:28
kmroz napisał/a:
Jacob napisał/a:
Myślę, że dla większości ludzi taki 1.11.2019 był cieplejszy niż 3 czy 4.11 po nim
Bez przesady. 1.11 każdy na cmentarzu był ubrany jak na środek zimy (to w sumie norma co roku, ale wtedy było to jednak zrozumiałe), a 3 i 4.11 widziałem wielu ludzi noszących w rękach kurtki
Ja jednak zauważyłem, że w porze chłodnej lampka potrafi zdziałać cuda w odczuciu. Ja się nasluchalem jaka to gorąca w zeszłym roku była 1 połowa grudnia, a potem się ochlodzilo tylko szkoda, że śniegu na Święta nie było xD. No, a w marcu to chyba oczywiste, że w 2 połowie słyszałem głosy, że nareszcie ciepło i nie leje bez przerwy jak do niedawna xD
Coś dla nas wszystkich kompromisowego- ciepłe noce z obu stron, trochę słońca, wysoki t.max... O tej 23 1.11 wracałem ze spotkania ze znajomymi i autentycznie miałem ochotę ściągnąć wiatrówkę, w której byłem.
Ostatnio zmieniony przez jorguś 27 Maj 2020, 22:32, w całości zmieniany 1 raz
Coś dla nas wszystkich kompromisowego- ciepłe noce z obu stron, trochę słońca, wysoki t.max... O tej 23 1.11 wracałem ze spotkania ze znajomymi i autentycznie miałem ochotę ściągnąć wiatrówkę, w której byłem.
Popraw rok bo to już zasadnicza sprzeczność z tym co piszesz
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 27 Maj 2020, 22:32
No to żyjemy w innych bankach, ja słyszałem głównie głosy przerażenia, że po takiej zimie jaka była, przyroda przedwcześnie się obudziła i że te mrozy będą zabójcze.
W pierwszej połowie grudnia też narzekali na bezsniezność mrozów głównie. Chociaż raz usłyszałem absurdalne stwierdzenie, że 5.12 było ciepło 😂
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 19877 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 27 Maj 2020, 22:33
kmroz napisał/a:
No to żyjemy w innych bankach, ja słyszałem głównie głosy przerażenia, że po takiej zimie jaka była, przyroda przedwcześnie się obudziła i że te mrozy będą zabójcze.
W pierwszej połowie grudnia też narzekali na bezsniezność mrozów głównie. Chociaż raz usłyszałem absurdalne stwierdzenie, że 5.12 było ciepło 😂
Jednak otaczasz się bardziej pojętymi ludźmi niż ja
Ale to ciepło z tamtego listopada nie kusi, nie lubię zgnilych wyżów, ani w ogóle wyżów w porze chłodnej xD. Chociaż okres 2-7.11 jeszcze naprawdę wygląda sympatycznie
_________________ 2024 nie może być już gorszy
"Baza danych historycznych została usunięta. Sami ją sobie stawiajcie" ~ Piotr Djaków, 13.10.2024
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum