Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Zdjęcia zrobiłem wczoraj (18 czerwca) w Knurowie. Chmury burzowe były widoczne w kierunku północno wschodnim, które za jakiś czas dotarły do mnie. Ale tak jak wspominałem wczoraj, sama burza nie była jakaś szczególnie groźna pod względem deszczu i wiatru... ale pioruny waliły naprawdę porządnie, muszę przyznać.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 127 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12293 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 19 Czerwiec 2020, 12:01
Piękne, imponujące chmury, Twoje zdjęcia świetnie ukazują ich grozę i tajemniczość. Swoją drogą bardzo ładna okolica
U mnie wczoraj także trochę postraszyła burza, ale prędko przeszła i nawet ulewa nie była zbyt znacząca. Chmury przed jej nadejściem były jednak podobnie okazałe, wyjątkowo ciemne.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś, a więc musisz minąć. Miniesz, a więc to jest piękne.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 22 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 15925 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 22 Czerwiec 2020, 12:38
Jakbym mógł, to wszystkie burze z mojego regionu bym Wam oddał (przez moje okolice tak bezpośrednio nie przechodzą, dopiero wczorajszy dzień był 1 z wyjątków), bo naprawdę u mnie to jest jakieś nieporozumienie. Nie ma nic gorszego niż świadomość, że jakieś 20 km od Ciebie grzmi (i coś do Ciebie czasem nawet z tego dochodzi), ale opadów praktycznie brak.
Na przysłowiowych piachach nie chciałbym mieszkać- jedyne miesiące, które bardziej podobają mi się w suchym i słonecznym wydaniu to kwiecień-maj, wrzesień-październik. W pozostałe miesiące niech opady pokażą na co je stać. Po części sytuacja obecna mnie cieszy, bo zrobił się podział na chłodne S i W kraju (C pośrodku) i ciepłe N i E państwa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum