Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 12 Lipiec 2020, 13:25
Co to jest? 13 stopni maksymalnej temperatury, 22 dni poniżej 10 i taki loch, to parametry, które u mnie byłyby żenujące nawet w listopadzie. Listek 1993 miał ładny, słoneczny dzień z 17 stopniami, a to coś nie ma już nic przyjemnego. No ale przynajmniej padało
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 12 Lipiec 2020, 14:41
O nieee, znowu ten makabryczny mem xD
Wrzesień 1996 to u mnie paskudztwo, ale takiego października to już sobie nie wyobrażam, to najniższy poziom tego miesiąca, tak jak wrzesień 1996 był najniższym poziomem września.
Wysłany: 12 Lipiec 2020, 15:12
Szczerze to wątpię, mógł być najwyżej podobny Nawet 1912 w Chociebużu wygląda przyjaźniej od tej zakały, a patrząc na rozkład anomalii, mógł u mnie raczej nie odbiegać od największego potwora lat 90-tych i chyba wszystkich lat post-PRL-u razem wziętych
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 12 Lipiec 2020, 18:21
Biorąc pod uwagę, jak niskie wystąpiły tmin., to nabieram bardzo poważnych obaw. Ale opady były imponujące. Listopad w takim wydaniu jednak niczego sobie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum