Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Dodając do tego wymarzone temperatury i tak cudownie regularne opady powiem jedno: MARZENIE. Powiedzieć, że chcę takiego czerwca w tym roku, to jak nic nie powiedzieć...
Czerwiec 2017 niech się czuje zagrożony pod względem posiadania tytułu najlepszego czerwca IIIRP (zresztą, czerwiec 1992, który chyba z 2 tygodnie temu opisywałem też był super)
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Jak już nieraz pisałem, już go nie kocham tak jak 2 miechy temu, ale nadal bardzo cenię, na pewno udany miesiąc. Plus za brak większych wyskoków termicznych, oraz za wybitnie regularne opady. W moim powiecie także:
A minus jednak za przeciętne, a nawet lekko słabe usłonecznienie. W Kozienicach 245 godzin (gorzej niż wszystkie czerwce 2014-19), a w Siedlcach nawet trochę mniej.
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum