Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 14 Kwiecień 2020, 22:29 Czerwiec 1994
Kojarzymy go jako chłodny i słoneczny, a także niestety suchy (co po mokrej wiośnie jeszcze nie było problemem, ogólnie rok 1994 mimo słynnej fali upału, był tak naprawdę początkiem końca wieloletniej "pustyni".
Patrząc na dane, to jednak nie był to dobry miesiąc. Pierwsze dwie dekady jednak trochę za chłodne, do tego wcale nie tak ładne. Ostatnia dekada to zaś lekki powiew piekiełka...
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 19877 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 14 Kwiecień 2020, 22:40
Nie niż 1993 i 1996 to proszę go nie równać . Z resztą powiem szczerze, że podobny, a jednak trochę lepszy u mnie od stepowego czerwca 1997 (nie żaden lipiec w ocenie czerwca mnie nie interesuje)
_________________ 2024 nie może być już gorszy
"Baza danych historycznych została usunięta. Sami ją sobie stawiajcie" ~ Piotr Djaków, 13.10.2024
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 21 Lipiec 2020, 13:24
Po prostu jeden wielki step Wiem, przed chwilą pisałem, że wiosna zrobiła olbrzymie zapasy, ale ja jednak mam tak, że bez regularnych opadów spać spokojnie nie będę. Zwłaszcza, że akurat w tym przypadku, suchy czerwiec stał się podkładem pod coś naprawdę tragicznego
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum