Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 235 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 25163 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 21 Lipiec 2020, 22:32
kmroz, U mnie nic się nie zmieniło, nadal piach jak był tak jest XD Poza tym ja nie pisałem, że lata będą co roku z potężnymi upałami tylko, że kiedyś z pewnością nas taka dopadnie. Ponadto Ty nie wiesz jaka będzie III dekada lipca, jak ciepło wlezie niespodziewanie to uja będziesz miał anie lipiec z t. śr. 17 st. XDDDDDD
_________________ Aktualna pora roku: Wczesna zima
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 21 Lipiec 2020, 22:34
FKP napisał/a:
kmroz, U mnie nic się nie zmieniło, nadal piach jak był tak jest XD Poza tym ja nie pisałem, że lata będą co roku z potężnymi upałami tylko, że kiedyś z pewnością nas taka dopadnie. Ponadto Ty nie wiesz jaka będzie III dekada lipca, jak ciepło wlezie niespodziewanie to uja będziesz miał anie lipiec z t. śr. 17 st. XDDDDDD
FKP, ale już wiadomo na 100%, że będzie chłodniejszy jak rok temu, no chyba, że czeka nas 29 lipca 99-lecia XD Ale nawet wtedy wcale nie ma pewności, że pokona zeszły rok
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 21 Lipiec 2020, 22:35
FKP napisał/a:
kmroz, U mnie nic się nie zmieniło, nadal piach jak był tak jest XD
A kumasz, że jesteś jedynym takim regionem w kraju? Nawet regionem tego nie nazwę, bo już 15km od Ciebie we wszystkie strony jest nieporównywalnie bardziej mokro xd
Pięknie widać twój piaseczek na tej mapie:
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum