Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 23 Lipiec 2020, 15:01
4/10 to przecież ocena na minus, poniżej połowy To jeden z najgorszych lipców obok 2001, 2003, 2007 i 2011, mieści się w moim antytopie złożonym z pięciu najgorszych lipców: http://www.lukedirt.com.p...er=asc&start=30
Po prostu aż tak go nie hejtuję, bo był i tak dość łagodny w niektórych aspektach, mam świadomość że lipiec może odpalić takie piekło, że nowosądecki 2006 wypadnie przy nim jak "wiosenny" pseudolipiec 2013 Czerwiec 2019 pokazał, że upały potrafią uderzyć z naprawdę potężnym rozmachem, a to i tak niejedyny miesiąc, który w moim mieście rozbestwił się bardziej od lipca sprzed 14 lat. To już nawet rok później, w 2007 nadeszła fala upałów jeszcze gorsza od tamtej sprzed roku, z temperaturami bliżej 35 niż 30 stopni (a nawet wyższymi).
Jeśli chodzi o minione lipce, to chyba jeszcze bardziej od gorąca, denerwuje mnie w nich jazda po skrajnościach jak w 2003, 2007 i 2011, a także łączenie słońca z wrotkami.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 23 Lipiec 2020, 15:07
Ale w sumie Jacob ma rację, lipiec 2005 w gruncie rzeczy nie był zły. Jakoś nie przekonuje mnie jego specyfika, a w pamięci mam tylko szczątki wspomnień z niego, lecz w sumie 7 punktów będzie dość adekwatną oceną
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum