Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36349 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 24 Lipiec 2020, 17:27
Natomiast co do tego drugiego pola (może poświęce mu osobny wątek) to jestem niemal już pewien, że zrobili tak melo, bo nawet świeżo po ulewach w czerwcu woda tam nie stała, a stała z kolei na innych polach, gdzie jej od co najmniej lutego 2019 nie widziałem
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36349 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 24 Lipiec 2020, 17:33
FKP napisał/a:
kmroz, A może melo już tam było tylko było niesprawne (zatkane rury) i je naprawili niedawno
Prawdopodobnie tak było. To pole jest stosunkowo daleko od mojego domu (ponad 2 km ) i wiem o nim tyle co nic
Jednak po tym, jak przez 6 miesięcy woda tam stała w sezonie 2017/18 to z pewnością była motywacja by coś z tym zrobić. Po zimie 2018/19 wody tam prawie w ogóle nie było, a od wiosny 2019, to nie widziałem tam śladu kałuży, nawet świeżo po ulewie jak mówię, więc z pewnością "coś" zostało tam uczynione.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum