Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 29 Lipiec 2020, 10:40
Ja niestety straciłem sympatię do tej jesieni, ponieważ była ekstremalnie sucha (tj. 2011), a wrzesień (czyli miesiąc na którym zależy mi najbardziej) dodatkowo zimny. Suma opadów 2 milimetry w rekordowo ciepłym październiku to jednak kpina i tylko listopad nadal sobie bardzo cenię i uznaję za chyba drugi najlepszy po 2019. No i nie da się zapomnieć o termicznym szaleństwie z Dnia Nauczyciela, kiedy to zdarzyła się niemal tropikalna noc, temperatura w dzień skoczyła do rekordowych 28,2 stopnia, a średnia dobowa wyniosła 22 stopnie - więcej niż jakakolwiek w... maju 2018.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum