Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 235 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 25164 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 5 Sierpień 2020, 21:27
PiotrNS, Przecież wiele razy przyznawałem Wam racje np. jak kmroz mnie poprawił, że końcówka września 2012 była ciepła Xd Co do anomalii to prędzej czy później do***oli, jeśli nie teraz albo jesienią to na niekorzyść Twoją i kmroza znowu w Grudniu xD
_________________ Aktualna pora roku: Wczesna zima
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36422 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 5 Sierpień 2020, 22:03
Jacob napisał/a:
Na szczęście już ptaki cwierkaja, że te 14.08 będzie sądnym dniem
Ależ ty jesteś pesymista, GEM, ECMWF i ICON wskazują, że już 12.08 zrobi się "normalnie" xD Tylko GFS jeszcze upiera się i przeciąga, ale i tak rzecz jasna widzi piękne odreagowanie
Tyle z tego powiewu Turcji, to już ten z czerwca był więcej wart xd
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 25 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16307 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 8 Wrzesień 2020, 13:34
Trudno mi ten okres nazwać męczarnią w pogodzie (no może poza 2 połową czerwca...), bo nic szczególnie złego się w moim odczuciu nie działo (największa porażka to fakt przymusowej kwarantanny i tym samym uziemienie w domu).
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum