Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 9 Sierpień 2020, 20:14
Jacob napisał/a:
A im później się skończy tym większa szansa na spokój przez całą 3 dekade sierpnia
Niestety to nie takie proste.
Ja bym jednak chciał spokoju na stałe od 12.08. GFS mi to oferuje i bardzo bym chciał żeby się sprawdził. Docelowo mógłby wskoczyć jakiś niż górny od Ruskich i przynieść dwa dni cudnej pluchy, jak na początku sierpnia. Ale szczerze, to przed 20.08 nawet nie ma takiej potrzeby.
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Zimnolubna kutwa z zespołem Aspergera
Ostatnio zmieniony przez kmroz 9 Sierpień 2020, 20:15, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum