Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
17 godzin lampy przez 11 dni Toż to nawet maj 2010 zawstydza . Naprawdę ciężko znaleźć tak długi okres w porze ciepłej, nieskażonego żadnym pogodniejszym dniem
_________________ 2024 nie może być już gorszy
"Baza danych historycznych została usunięta. Sami ją sobie stawiajcie" ~ Piotr Djaków, 13.10.2024
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 6 Wrzesień 2020, 09:47
No i akurat, teraz można sobie pozwolić na trochę lampioniku Jak nie przedłuży się zanadto, to zachowa fajną harmonię w pogodzie ostatnich dni, a wówczas może nawet stary Jacob wróci z dalekiej podróży xD
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 6 Wrzesień 2020, 09:58
Jakbym wcześniej się dowiedział, że przez k&%-*! {<ń 2020 nastąpią w Tobie takie jesienne zmiany o 180 stopni, to chyba prędzej uwierzyłbym w ten lipiec z anomalią 8K
Swoją drogą jak wyglądają u Ciebie takie praktyczne pogodowe wspomnienia, np. sprzed roku? Zapamiętałeś dany dzień jako piękny, a teraz wmawiasz sobie, że był obrzydliwy i traumatyczny? xD
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 19877 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 6 Wrzesień 2020, 10:01
PiotrNS, traumatyczny to tak trochę żartem xD.
Niektóre dni i miesiące po prostu mi obrzydly xD. Dzisiaj stary Jacob w niebie, a raczej w piekle delektuje się dzisiejsza dość rzeska lampą, a nowy wspomina ostatnie cudne 2 tygodnie z łzami w oczach
"Baza danych historycznych została usunięta. Sami ją sobie stawiajcie" ~ Piotr Djaków, 13.10.2024
Wysłany: 6 Wrzesień 2020, 10:14
Ja jestem ciekawy, jaką przemianę przejdę podczas najbliższej zimy W ostatnich latach widziałem u siebie raczej tendencję do lubienia ciepłych i pogodnych zim, a stopniowego oddalania się od tych prawdziwych - po Trzydziestolatce z kolei taki grudzień 2001 czy styczeń 2010 to niemal moje marzenie, jedynie w lutym odzywa się stary ja i woli już jakieś przedwiosenne klimaty
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 19877 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 6 Wrzesień 2020, 10:17
PiotrNS, Ja się pod tym względem właśnie zmieniłem i powiem szczerze, że chyba wolę więcej odwilży w grudniu i styczniu, a właśnie luty i początek marca powinny być zdominowane przez śnieżna zimę, trwała wiosna najlepiej, żeby przyszła w okolicach 10 marca
Hobby: Meteorologia Pomógł: 26 razy Wiek: 28 Dołączył: 08 Lis 2019 Posty: 5461 Miejsce zamieszkania: Kasina Wielka
Wysłany: 6 Wrzesień 2020, 10:23
Akurat na południu ten okres od lochu był daleki(ok. 70 godzin lampy). A im dalej w porę chlodną, tym częściej będzie tak, że mam lampę, a niziny toną w stratusach .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum