Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Niby nieszczególny, ale za dwie rzeczy go po prostu uwielbiam. Prawdziwie ciepła i deszczowa Barbórka z Mikołajkami i idealnie wcelowani Zimni Pasterze. Mam nadzieję, że te 0.3mm spadło przed 16:00 24 grudnia...
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Zimnolubna kutwa z zespołem Aspergera
Ostatnio zmieniony przez kmroz 9 Lipiec 2020, 21:57, w całości zmieniany 1 raz
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 9 Wrzesień 2020, 18:14
Styczeń w moich oczach widnieje jako całkiem pozytywny, mający cieplejsze okresy, luty też nie wygląda szczególnie tragicznie, marzec dobry, choć mogło trochę więcej popadać, okres od 1 do 11.04. wyglądał niezręcznie, no i gorąc między 16-18.04. też taki trochę na siłę, maj też nie bez wad: majówka gorąca (pewnie też słoneczna), ale potem faktycznie kolejka górska, czerwiec w pierwszej części cudowny ze względu na chłodniejsze noce, w drugiej już gorszy, lipiec też nie jakiś zły (stosunkowo wiele nocy było rześkich jak na taki gorąc), sierpień taki sobie (fajnie, że nadeszły opady na początku i pod koniec, ale trochę straciłem entuzjazm, by patrzeć na dalszy miesiąc), wrzesień całkiem udany (tylko ciepła 3 dekada), październik poza niemrawą i niejednoznaczną połową pomyślny, listopad wcale nie taki zimny (przeważnie średnie dobowe wynosiły koło +5 C), grudzień prawdziwa bomba: cieplejsza 1 i chłodniejsza 2 połowa to miód i maliny. Całkiem fajny ten rok nawet zapisuje się w moim odczuciu, jak spoglądam na dane.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum