Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 15 Wrzesień 2020, 09:57
A dla mnie to drugie ma jednak swój urok, chociaż wiem jak jest szkodliwe. Ale przecież nawałnice też niosą szkody, a kochamy je jak głupi... Kilka dni takiej pogody, chociaż najlepiej dopiero pod koniec pi*dziernika (jak np w 2005 czy 2014) nie zaszkodzi:
No, ale przyznam, że na 10.10.2010 (jaka dumna data swoją drogą ) to oczywiście przesada. Ale po ostatnich dniach, to mam wręcz ochotę we wrześniu na coś takiego....
Przy okazji, to dobry moment by was poinformować, że stało się to, o czym pisałem parę dni temu - widoczny na tym filmie piesek wczoraj umarł ze starości.... Przynajmniej już się nie męczy, bo ostatnie tygodnie nie były za ciekawe
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum