Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36424 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 7 Marzec 2022, 22:20
Tutaj bym musiał sporo pomyśleć, ale ogólnie TOP dałbym u siebie podobne, może 2007 ciut niżej, bo u mnie maj nie był aż tak fajny, chociaż z drugiej strony Czerwuś fajniejszy xd 2010 oceniłbym na pewno wyżej, ale to u siebie, bo między naszymi majami 2010 to niebo a ziemia, z kolei 2020 mimo Czerwusia bym wyrzucił sporo w dół xd No i na pewno 2015 był BARDZO MOCNO podciągnął w górę, tak przynajmniej do połowy, a może nawet do TOP5 xdd No ale w Toruniu cała trójka miesięcy gorsza, więc trochę Cię rozumiem. Ogólnie cieszę się, że doceniłeś 2002, bo mam wrażenie, że 0.5 roku temu to by ten kwartał był w ANTYTOP Poza tym co napisałem nie mam wielkich uwag, w moim regionie tak szczerze to trochę takiego TOP-u brakuje xd
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum