Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 1 Grudzień 2020, 21:20
Dla mnie najbardziej ekstremalna przygoda, to poszukiwanie miejsca na zatłoczonym parkingu podziemnym pod galerią Trzy Korony na trzy dni przed Wigilią. Pełno samochodów i ludzi wchodzących gdzie tylko się da, wiele aut porzuconych desperacko pod ścianami, tak że ledwo dało się obok nich przejechać, pozajmowane miejsca, oba poziomy zajęte, choć miejsc jest dużo. Krążyłem po tym parkingu dobre pół godziny zanim nie wjechałem we właściwy segment, skąd akurat ktoś wyjechał (już wcześniej dwa razy miejsce się zwolniło, ale ktoś mnie uprzedził) i mogłem zająć to miejsce. Było bardzo ciasne, tak że już zaparkowanie wymagało prawdziwej ekwilibrystyki za kierownicą, a jeszcze gorzej było wysiąść, bo nie dość, że inne auta stały centymetry ode mnie, to z tyłu za drzwiami stał jeszcze filar, na który też trzeba było uważać. Zwariowany dzień, byłem z siebie dumny kiedy bezpiecznie wróciłem do domu
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 2 Grudzień 2020, 18:43
Będzie mi bardzo miło jeśli ją przeczytasz i skomentujesz Ten sezon obfitował w zwroty akcji i miałem szczęście niejednokrotnie zaplątać się w koleje losu pogody, która często wówczas zaskakiwała
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum