Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 127 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12293 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 1 Styczeń 2021, 19:24 W Nowy 2021 Rok :)
Miniona noc była jedną z najlepszych, jeśli nie najlepszą nocą sylwestrową, jakie przeżyłem (spory udział w niej miało moje ulubione Forum, FKP i Jacob, którzy w tym czasie byli obecni na shoutboxie) . Co tu dużo pisać, sami zobaczcie. To kilka ujęć mojego pokazu o północy, na powitanie tego nowego roku. Są to screeny z filmików, stąd na niektórych z nich może być widoczne lekkie poruszenie aparatu. Ostatnie zdjęcia, to inne fajerwerki w mojej okolicy. W tym roku intensywność strzelania była niewiele słabsza co w latach poprzednich, tylko kanonada skończyła się trochę wcześniej. Wybuch strzelania w okolicy nastąpił o godzinie 23:58-59 31 grudnia, a największe natężenie wystrzałów miało miejsce około trzech minut po północy, kiedy z niemal każdej okolicznej posesji coś wznosiło się w niebo. Pogoda była sprzyjająca ze względu na brak opadów i mgły, nawet Księżyc przebijał się zza chmur. Notowano niespełna jeden stopień powyżej zera.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś, a więc musisz minąć. Miniesz, a więc to jest piękne.
Hobby: Inne Pomógł: 314 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16032 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 1 Styczeń 2021, 19:28
U nas najzabawniejszy był fakt, że najwięcej fajerwerków puszczano w bezpośrednim sąsiedztwie budynku miejskiej i powiatowej komendy policji.
_________________ 22 września 2024 roku o godz. 14:44 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt WAGI (równonoc jesienna). To początek astronomicznej jesieni która potrwa do 21 grudnia 2024 roku. Jesień kalendarzowa trwa zawsze od 23 września do 21 grudnia.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 127 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12293 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 1 Styczeń 2021, 19:31
To wszystko na przekór, aby zakpić z niekonstytucyjnego zakazu przemieszczania się Ja w sylwestrową noc przebywałem tylko u siebie, ale z tego co wiem od wielu swoich znajomych, którzy "zaryzykowali", na ulicach mojego miasta nie było patroli albo funkcjonariusze "udawali że nie widzą". Na górze Mużeń, punkcie widokowym, z którego rozciąga się wspaniała panorama Nowego Sącza, o północy zgromadziło się kilkadziesiąt osób, ani trochę mniej niż w poprzednich latach.
Hobby: Meteorologia Pomógł: 179 razy Wiek: 26 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 7601 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 1 Styczeń 2021, 22:37
U mnie to był najspokojniejszy i najmniej zakrapiany sylwek od dobych kilku lat xd po prostu nie miałem ochoty na jakieś zabawy, dopadło mnie trochę refleksji pod koniec roku i nie miałem ochoty na balety, w nowy rok wszedłem trzeźwą głową i niezłym nastrojem 2020 był całkiem dobrym rokiem dla mnie, zwłaszcza w okresie 11.05-11.10 mniej więcej, wtedy to był wręcz bardzo dobry, poza tym całkiem niezły i tak, nawet ten miesiąc ruchomy 20.03-19.04, który spędziłem raczej bez kontaktów towarzyskich jakoś zniosłem z uwagi na angażowanie się w prace ogródkowe xd Ale jednak liczę na to, że 2021 będzie lepszy, podobny do 2019 np
Wysłany: 1 Styczeń 2021, 23:23
Dla mnie finalnie był to rok neutralny, miał w sobie dużo zmarnowanego potencjału za sprawą pandemii, zwłaszcza jeśli chodzi o kontakty z innymi. Bywało też jednak bardzo fajnie, stąd nie jestem w stanie jakoś szczególnie pogrążać tego roku Może widziałeś moje pogodowe podsumowanie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum