Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16300 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 25 Styczeń 2021, 16:30
Dla mnie nawet niezły miesiąc, tylko niestety u mnie za często nie pada deszcz w ciepłych okresach zimą. Ten nawet nie był taki zły, bo coś próbowało, a zwłaszcza pod koniec 2 dekady (tyle że później przeszło w śnieg). No ale szybko stopniał, zresztą ja pamiętam, że do Wigilii czy Bożego Narodzenia nie widziałem prawie w ogóle białego puchu w grudniu (poza 19.12.). Dopiero na Święta ochłodziło się i przypudrowało. Swoją drogą ominąłem 2 Wigilię klasową (chyba się przejściowo gorzej poczułem), bo rok wcześniej byłem akurat w połowie grudnia w szpitalu dziecięcym badany na obecność wyrostka robaczkowego/ślepej kiszki. Ech, za nierozsądek i głupotę się płaci.
Trochę taki 29.01.2020 czy 7.02.2022, ładnie sypnęło - na oko jakieś 5-6cm, może i nawet więcej, ale wieczorem nadeszła odwilż i do rana w zasadzie nic już z tego nie było
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum