Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 13 Październik 2020, 16:30
FKP napisał/a:
Agama i pajonk.
Właśnie tych pająków najbardziej nie cierpię i czuję do nich największy wstręt i lęk przed nimi. Kątnik domowy większy jest niby niegroźny i nieszkodliwy, a jednak tak na mnie działa. Brawo agamo
Odnośnie pojedynku, wydaje mi się że ratel - wszak umiejętności wygrywają czasem z rozmiarem
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Inne Pomógł: 326 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16236 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 13 Październik 2020, 18:33
Ja do pająków mam wielki szacunek za łowienie much. Tam gdzie nie jest to konieczne, nie niszczę pajęczyn. Na przykład pomiędzy gałęziami naszych iglaków.
PiotrNS napisał/a:
Odnośnie pojedynku, wydaje mi się że ratel - wszak umiejętności wygrywają czasem z rozmiarem
Jak chociażby mangusta kontra kobra. Tu spryt wygrywa ze śmiertelnym jadem.
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca.
Hobby: Inne Pomógł: 326 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16236 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 25 Styczeń 2021, 17:39
Teraz kangury:
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 28 Styczeń 2021, 14:21
Wszystkie wcześniejsze materiały przedstawione przez Was są zabawne i poprawiają nastrój.
W tym starym filmiku też jest pokazane, jak kocury potrafią być zapalczywe, nie tylko wobec innych zwierząt i ludzi, ale też... wobec samych siebie, czego skutki widać często na końcach scenek.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Wysłany: 28 Styczeń 2021, 17:10
Przewaga liczebna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum