Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 22 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 15928 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 6 Luty 2021, 22:05
To już wiem, czemu p. Kononowicz nawet latem chodził w tym swoim wełnianym swetrze (jak patrzyłem na dawne zdjęcia- zimno). Podlasie tak naprawdę termicznie zyskuje tylko chyba w takich sytuacjach, gdy ma miejsce paskudna pogoda w reszcie Polski i nawiedzają nas niże z południa przez centrum Polski (przykład: maj 2010). Da się dostrzec większe wpływy powietrza ze wschodu i pewne podobieństwo do warunków na Ukrainie czy na Białorusi. Bardzo ładne zdjęcia zrobiłeś, ale sam od siebie mam nadzieję, że u mnie trochę mniej tego śniegu się zbierze do wtorku.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Meteorologia Pomógł: 179 razy Wiek: 26 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 7601 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 11 Luty 2021, 14:15
Ale jednak kwiecień 2018 ich serio zdziesiątkował xd Teraz spotkac komentarz "i gdzie to globalne ocipienie, otworzcie oczy" jest dość ciężko i zazwyczaj wiecej ma rekacji "haha",. w takim marcu 2018 zdecydowanie przewodzili dyskusjom
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum