Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 11 Październik 2020, 19:25
Te dwie piosenki, to trochę wcześniejsze lata, mnie się specjalnie z niczym nie kojarzą, za to "Testosteron" przypomina mi zerówkę (lata 2004-2006, bo chodziłem tam przez dwa lata) i powroty samochodem do domu Z tym okresem kojarzy mi się jeszcze to:
I to:
Chyba najwcześniejsze muzyczne skojarzenia, choć pamiętam jeszcze "Urke" Wilków z bardzo starych czasów. Pamiętam że leciała w radiu, kiedy Tata pracował na rusztowaniu (prawdopodobnie przy elewacji, muszę się zapytać, w którym roku to było) wieczorem w lecie i gdzieś w oddali się błyskało, a ja się bałem.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16298 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 27 Październik 2020, 01:19
Jak miałbym wybierać między 2 połowami, to wybrałbym bez wahania pierwszą. Odpowiedź znajdziecie w danych. W 2 połowie szły lepsze opady, ale termicznie to 1 wielka mega-katastrofa.
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 9 Luty 2021, 23:24
Pierwsza połowa niezła, ale trochę za mało słońca, no i opadowo poza początkiem trochę lipa.
Druga połowa mnie jednak lekko przeraża tym upałem i tropikiem, niemniej z burzami było nieźle, a z Okęcia kojarzę, żę 18.07 spadło tam jakieś 60mm xd Ale patrząc po innych stacjach widzę, że było to ultra lokalne, nigdzie indziej w regionie nawet 10mm nie było. Fala upałów była serio dzika, i to bez żadnego dnia ulgi, nawet jakiejś pluchowatej pseudoulgi w stylu 23-25.07.2014... Czasem było ciemno, ale nawet wtedy tmax osiągał 27-28 stopni...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum