Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Witam W pierwszym dniu pełnych, nieskrępowanych wakacji, postanowiłem wybrać się rano na przejażdżkę. Mimo wysokiej temperatury i trudnego terenu, udało mi się podołać wezwaniu i przejechać całą, 25-kilometrową podgórską pętlę. Dzisiejszy wyjazd sprzyjał również odświeżeniu wspomnień, bowiem w tym miejscu nie było mnie od pięciu lat. To jest ta trasa, której na początku sierpnia 2015 nie byłem jeszcze w stanie pokonać, bo zwyczajnie się wykończyłem, a ponadto straszyła mnie pseudoburza Teraz już się udało, a oto zdjęcia które wykonałem:
Widzicie Tatry na niektórych zdjęciach?
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś, a więc musisz minąć. Miniesz, a więc to jest piękne.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 127 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12293 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 19 Luty 2021, 20:19
Cieszę się, że Ci się podoba Dzień mimo wysokiej temperatury nawet uszedł, ale zawiodła mnie za to noc, kiedy oczekiwałem burzy, a jednak nie było mi dane się nią cieszyć, nic do mnie wtedy nie dotarło. Wieczorem niebo wyglądało całkiem obiecująco:
Bardzo miło wspominam za to wieczór kolejnego dnia, kiedy po krótkiej ulewie rozpogodziło się do małego zachmurzenia i zrobiło się odczuwalnie bardzo przyjemnie; pojechałem na taką rekreacyjną przejażdżkę na stawy i z powrotem ścieżką wzdłuż Dunajca. Notowano wtedy 23-24 stopnie, a czułem się, jakby było wręcz rześko, zrobiło się wyjątkowo świeże powietrze
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś, a więc musisz minąć. Miniesz, a więc to jest piękne.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 22 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 15925 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 20 Luty 2021, 12:18
Ja widzę góry, ale te cienkie chmury tak się zlały z najwyższymi punktami (zwłaszcza w 7 i 9 zdjęciu), że przez moment myślałem, że w najwyżej położonych szczytach śnieg leży. Zdjęcia ładne.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum