Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 21 Sierpień 2020, 12:22
Straszna pustynia trwająca pięć dni, doprawdy apokalipsa Właśnie dzięki tym kwietniowym deszczom, późniejsze ocieplenie nie wyrządziło krzywd, już prędzej późniejsze fragmenty maja, ale to z kolei było już po burzach.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 19 Marzec 2021, 18:05
Śnieg w kwietniu i -8 stopni pod koniec I dekady? Ta Majówka naprawdę taka straszna nie była, a kwiecień przed jej nadejściem miał niemało dobrego, choć kilka rzeczy mocno mnie odpycha, przede wszystkim dość zimno Od 20 kwietnia do końca dni ukazanych pod tym linkiem było jednak bardzo fajnie
Wysłany: 19 Marzec 2021, 18:10
Ano tak, każdy dzień w którym nie pada jest zły, zapomniałem Jako całość też mógłbym kupić, gdyby ocieplić I dekadę. Dla mnie kwiecień to najgorszemy miesiąc na zimno, bo oznacza to kontynuację śmierci w przyrodzie i skazuje na jeszcze dłuższe ogrzewanie domów i mieszkań, smog i grube ubrania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum