Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 22 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 15918 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 30 Marzec 2021, 20:22
Fajerwerki na tle oświetlonych białych ulic, rzadki jest to widok w dzisiejszych czasach. Często większe ilości białej magii przypominają o sobie "dopiero" po Nowym Roku.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 127 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12293 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 30 Marzec 2021, 20:40
To był bardzo ładny Sylwester, pełen śniegu, a zarazem obfity pod względem strzelania. Miałem z niego film, ale niestety przepadł mi podczas zmiany systemu operacyjnego w komputerze. Kanonada trwała długo, a o północy przez chwilę widziałem wystrzały na kilku poziomach, całe ich pasmo.
Zdjęcia super, widać na nich, że w 2010 najpopularniejszym rodzajem pirotechniki były jeszcze rakiety, zaś boom na wyrzutnie dopiero się zaczynał.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś, a więc musisz minąć. Miniesz, a więc to jest piękne.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 22 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 15918 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 3 Kwiecień 2021, 22:19
Mi ten śnieg trochę "umknął": leżało go trochę, ale jakichś wielkich zasp nie widziałem.
Wydawało mi się, że takie kwestie jak oświetlenie są wysoce uzależnione od miejsca zamieszkania: jak jest dużo domów, bloków czy innych budynków pracowniczych oraz latarń w okolicy (tutaj jako dodatek, bo przy gorzej zabudowanych obszarach ich obecność jest konieczna) to w sumie może być bardzo jasno na zewnątrz.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 127 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12293 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 4 Sierpień 2023, 12:16
Jeszcze 2015 i lokalnie 2017. Poza tym strasznie słabo. Sylwester ma wielkiego pecha, bo niejednokrotnie mijał się z zimą o włos, niemniej jednak wierzę, że to się odmieni - to nie Wigilia i Boże Narodzenie. Moje odczucia wobec najbliższego Sylwestra są takie jak odczucia Jacoba wobec lutego 1929. Trzeba się zemścić za ten koszmar dwa lata z rzędu.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś, a więc musisz minąć. Miniesz, a więc to jest piękne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum