Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 3 Kwiecień 2021, 14:52
Ostrówka, pow. zwoleński (legendarne miejsce na południowym krańcu mazowieckiego, gdzie podobno nawet na początku maja 2020 woda stała na podwórku xdd)
Powiedzieć czuje rozczarowanie, to nic nie powiedzieć. Niestety na tym krańcu woj. mazowieckiego, graniczącego z dużo ciekawszymi województwami świętokrzyskimi i lubelskimi kwiecień też zawodził na maksa, przynajmniej do czasu. Wieczorna (tak, niestety nie dzienna) burza z końca kwietnia dopiero podratowała honor miesiąca
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 7 Kwiecień 2021, 20:39
Po obejrzeniu tego teledysku https://www.youtube.com/watch?v=sIgiSDtmYRE zostałem zmotywowany do złamania zasady i wyniesienia się poza granice mojego województwa - dość nieznacznie - do miejscowości Kazimierz Dolny, jednego z miejsc obok Sella Rondy, Ropianki czy mazurskiego GIM-u, gdzie zostawiłem dużo serca w dzieciństwie. Teledysk prawdopodobnie nagrany w okresie Wrot Piekieł na przełomie maja i czerwca 2018. Zobaczymy, czy widoczny zielony trawnik na teledysku to efekt masowego podlewania, czy faktycznie tamten region miał szczęście. Z tego co wiem, to ten region ma duże szczęście do burz i opadów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum