Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 8 Kwiecień 2021, 21:35
To nie był pamiętnik, tylko dziennik z "Zielonej Szkoły", na którą akurat ja nie pojechałem I musiałem coś pisać od siebie. Czyli to była praca na ocenę na język polski.
I mimo wszystko nie obrażaj aż tak sr*ja 2008....
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Dużo pozytywów nie ma xd I jeszcze niemal wszystkie opady podczas bubu i to serio obrzydliwego, sporo mega przyjemnych dni termicznie, ale w maju to nie jest wielki sukces, w sraju 2020 też takie były xd
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 30 Listopad 2021, 15:07
Mi się maj ten nawet podoba także na północnym-zachodzie woj. małopolskiego. Najcieplejsze dni pod koniec miesiąca też nie szczędziły na wietrze. Ogólnie da się dostrzec, że to jeszcze jest wiosna (przeważały dni ze średnią dobową 10-15 C, wyraźnie rzadziej pojawiały się zarówno zimniejsze jak i cieplejsze), a nie już lato.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum