Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Tradycyjnie - początek i koniec mam w miarę przemyślanie uszeregowany, za to w środku niekiedy było trudno, pewnie jakieś zaskoczenia wystąpią. Doceńcie, że kwiecień 2018 wypadł z pierwszej piątki, choć jeszcze w listopadzie się w niej znajdował Do gorszej połowy jednak nie trafi
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Poza kwietniami z ostatniej trójki dało się dostrzec więcej "+" (z mojej strony). Choć oczywiście od mniej więcej 12 miejsca w dal zaczynają się średniacy. Już na ok. 95% jestem pewien, że tegoroczny trafi do gorszej części...
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Kochaj bliźniego swego, jak siebie samego.
Ostatnio zmieniony przez Bartek617 12 Kwiecień 2021, 16:12, w całości zmieniany 1 raz
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 12 Kwiecień 2021, 16:15
Co zrobić, jak już jakiś kwiecień nie jest w stanie uniknąć opadów mieszanych ani stałych, to liczę na to, że będzie to miesiąc ogólnie mokry, a większe opady nie wystąpią jedynie przy tśr.<+5 C...
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 12 Kwiecień 2021, 16:20
kmroz napisał/a:
PiotrNS napisał/a:
7. 2018
Ale coś ze starego Piotra jednak zostało
Bo ja wciąż pamiętam siebie z tamtych lat Jednak respekt do tego niesamowitego miesiąca pozostaje, choćbym miał już nigdy nie doświadczyć choćby czegoś podobnego. A końcówka listy, która przyprawia ducha starego Piotra o palpitacje serca, to i tak ciężki orzech do zgryzienia, jeszcze długo będę rozważał, co było gorsze - czy 2019 czy 2020 A wobec 2009 czuć będę nieśmiałą myśl w stylu "przynajmniej wiedział, w jakim roku przyjść"
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 19877 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 12 Kwiecień 2021, 16:40
PiotrNS, to się cieszę, że chociaż stopniowo ten śmiecień 2018 spadł, mam nadzieję, że kwietniu 2022 zobaczę go pod kwietniami 2017 i 2021, a może nawet pod śmietniem 2007
_________________ 2024 nie może być już gorszy
"Baza danych historycznych została usunięta. Sami ją sobie stawiajcie" ~ Piotr Djaków, 13.10.2024
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum