Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 28 Październik 2020, 12:59
Dla mnie słaba- mogło równie ładnie popadać tak jak u mnie w pierwszej przy niższych tmaks. (15-18 C). Miałbym piękny istnie opadowy wrzesień (ok. 350 mm), z jedynym 2-dniowym gorącem w połowie miesiąca (17-18.09.).
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Kochaj bliźniego swego, jak siebie samego.
Ostatnio zmieniony przez Bartek617 28 Październik 2020, 13:11, w całości zmieniany 1 raz
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 28 Październik 2020, 13:10
Dla mnie złota polska jesień/babie lato (prawdziwe, tej podręcznikowej definicji) powinny ograniczać się do października. W 1 połowie września jeszcze liczę na letnią pogodę (łagodne lato)- tzn. 1 i 2 dekada mogą takie być, zaś w 3, gdy nadchodzi kalendarzowa jesień z kolei "oczekuję" (nie wiem, czy to nie za mocne słowo, ale wiadomo, chodzi mi o marzenie czy pragnienie) mało amplitudowej i "żabiastej/żabowej" odsłony.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Co gorsza bliżej mnie dużo suchszy, ale akurat na opady to narzekać nie można, i niezwykle cennym faktem jest to, że potrafiło ładnie podlać przy ciepełku 18 i 28 września
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum