Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 25 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16320 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 28 Kwiecień 2021, 10:11
FKP napisał/a:
Sraj za chuja nie może wyjść chłodniejszy od 2020
Chłodniejszy niż zeszłoroczny raczej nie powinien być. Trochę to tak jakby następny kwiecień miałby być chłodniejszy od obecnego: tzn. szanse jakieś tam są, ale mniejsze niż większe z pewnością.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 25 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16320 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 28 Kwiecień 2021, 18:26
Dobra, zaczynam się obawiać o dalsze losy nadchodzących dni..., jak już najbliższą niedzielę chcą zrobić "magicznie" ciepłą.... Mam nadzieję, że nie strzeli "20"... (a będzie 15-17/18 C maks.), nie w takich okolicznościach...
I teraz pozostaje mi zadać pytanie: czemu, naprawdę czemu... nie pojawiały się takie odlotowe prognozy (po analogicznym odjęciu o ok. 5 C) w ciągu kwietnia, tylko robiło się z niego przedłużenie marca?
Ja przepraszam, ale mam nadzieję, że w tym miejscu pewna emotikonka będzie uzasadniona (od 9.05. do 13.05. może jeśli wierzyć rozdaniom mieć miejsce pogoda, która nawet w ciągu wakacji byłaby dla mnie zbyt ciepła). Mam nadzieję, że się to odmieni, ja chciałbym tego: , a nie tego. Jak jeszcze może być gorąco, to znów zaczną się narzekania na suszę... I wysiłki podjęte przez zpiździałego kwietnia okażą się daremne: ten miesiąc zrobił wszystko co mógł, by zapobiec rozwojowi posuchy... Niedługo pewnie ziemia zacznie pękać...
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Kochaj bliźniego swego, jak siebie samego.
Ostatnio zmieniony przez Bartek617 28 Kwiecień 2021, 18:29, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 28 Kwiecień 2021, 18:31
Ok, jak to są górne wiązki, to może nie będzie tak źle... Ja przepraszam, jak się tym wpisem narażam osobom, które chciałyby gorąca, ale no nie mogę tego pojąć: przez długi czas jest problem, by temp. przekroczyła granicę +10 C (sprawa typowa dla miesięcy zimowych czy listopada i marca, a nie dla kwietnia), a teraz ma tak nagle prawie pod "30" wystrzelić?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum