Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 30 Maj 2021, 22:46
Kilka l. temu jak lubiłem wszędzie ciepło, to też bym płakał. Ale obecnie mam nawet nienajgorsze zdanie o takim miesiącu (chociaż w pewne dni i tak na moje przeginał, np. połowa miesiąca).
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 30 Maj 2021, 22:49
Całokształt nie za ciekawy, ale co sądzicie o dwóch tygodniach 13-26 maja (to prawie pół tego miesiąca) Czy gdyby wyciąć resztę i pozostawić tylko ten dość długi epizod, byłaby szansa na uniknięcie tak drastycznych widoków jak w komentarzu powyżej?
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 30 Maj 2021, 22:53
To wówczas ta mina stałaby się reakcją chłodnolubów. Chcąc nie chcąc takiego drastycznego widoku nie dałoby się całkiem uniknąć, bo jak jedna grupa byłaby bardziej zadowolona, to druga już nie za bardzo. Zgadzam się z Fanem.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 30 Maj 2021, 22:55
PiotrNS, no 15.05 piękny Od 23 do 27.05 też to nieźle wygląda, ale to naprawdę mały fragment. Wieszacie psy na tegorocznym maju, a w NS jednak moim zdaniem ten który prezentujesz był znacznie gorszy od tegorocznego, a okres 13-26.05 też miał niemało średnio fajnego.
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum