Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36349 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 19 Kwiecień 2019, 17:21
Dochodzę do wniosku że @poszept mógł pomylić kolejność 3 i 4 zdjęcia. 16.01.2015 było bardzo ciepło, pięknie, słonecznie i na 100% nie było śniegu, natomiast 20.01.2016 dane z S Polski wskazują na pokrywę śnieżną i ponurą aurę.
Poza tym... Przepiękne zdjęcia, zresztą nasze górskie regiony są naprawdę malownicze o każdej porze roku. Jak można spytać, to w jakim miejscu zostały one wykonane?
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36349 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 20 Kwiecień 2019, 11:04
@poszept
Spokojnie, nie trzeba się tak denerwować, po prostu po danych pogodowych z Nowego Sącza ewidentnie widzę, że 16.01.2015 pogoda była jak na 2 i 4 zdjęciu (słonecznie, +11 stopni i zero śniegu), a 20.01.2016 jak na 3 zdjęciu (pochmurno i śnieżnie). Być może mi forum posortowało zdjęcia w innej kolejności i w tym leży problem - myślę, że to jest najbardziej prawdopodobna opcja, bo przy wysyłaniu hurtowym często komunikatory tak robią.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 137 razy Wiek: 33 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 11875 Miejsce zamieszkania: Gliwice
Wysłany: 20 Kwiecień 2019, 11:53
Ja tam myślę, że Poszept się nie denerwuje. Po prostu może nie pamiętać kiedy i którego dokładnie dnia padał śnieg. Nie każdy śledzi dokładnie statystyki pogodowe
Poszept akurat zna się bardziej na fotografii, niż meteorologii, i tego się trzymajmy.
Poza tym, zależy mi na tym (Wam pewnie też) żeby na forum była przyjazna i miła atmosfera - zwłaszcza, że jak na razie regularnie piszących jest nas trzech, a inni użytkownicy napiszą kilka postów od czasu do czasu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum