Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36417 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 20 Czerwiec 2021, 08:09
Przynajmniej strzelił prawdziwego gola, a Hiszpania jedynego gola ze spalonego.. poza tym już w 2 minucie powinien być karny dla Polski. Żeby nie sędzia, byśmy to spotkanie wygrali, bo jeszcze kilka błędów by się znalazło, a w ostatnich minutach Hiszpanie powinni grać w 10.
Nikt się nie spodziewał? Chyba meczu ze Słowacją. Byłem w ciężkim szoku po tamtym meczu. A mecz z Hiszpanią wyglądał dokładnie tak, jak sobie wyobrażałem, chociaż liczyłem na bezpieczniejszą grę obronną/uczciwego sędziego i wynik 1:0 dla Polski.
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12351 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 20 Czerwiec 2021, 21:48
Ja mecz oglądałem niestety dopiero od około 30 minuty, toteż pierwszy gol mnie ominął. Słyszałem tylko przez otwarte okno jak sąsiedzi skandowali "spalony był jak fiks!" Oglądana przeze mnie część meczu jednak się podobała - w końcu było widać więcej zaangażowania, ruchu i sprawniej przeprowadzane akcje. Szkoda mi tylko tego spóźnienia Przemysława Frankowskiego, który miał dobrą okazję, jak również słupka Karola Świderskiego - zawsze wolę jak gola zdobywa któryś z młodszych zawodników niż jakiś "as futbolu".
Mieliśmy szczęście z tym nietrafionym rzutem karnym Hiszpanów, ale ogólnie muszę pochwalić tu obronę (zwłaszcza w osobie Jana Bednarka) i dużo lepszą postawę Wojtka Szczęsnego. Zaniepokoił mnie tylko raz, kiedy wyszedł do piłki za daleko.
Ogólnie zawsze przy remisie jest lekki niedosyt, ale uważam że mamy powody do zadowolenia i wiary w lepszą dyspozycję naszej drużyny w meczu ze Szwecją A nuż się uda
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Meteorologia Pomógł: 182 razy Wiek: 26 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 7634 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 21 Czerwiec 2021, 08:41
Bardzo ciekawy mecz i uważam, że zagrali świetne zawody, ale nie ukrywajmy, ze Hiszpania stworzyła więcej sytuacji i nie brakowało momentów, w których mieli mnóstwo farta. Nie mniej jednak cieszył widok tego, jak zapieprzają i się starają, rożnica klas pomiędzy zespołami oczywiście była, ale nieszczególna.
Hobby: Meteorologia Pomógł: 26 razy Wiek: 28 Dołączył: 08 Lis 2019 Posty: 5460 Miejsce zamieszkania: Kasina Wielka
Wysłany: 21 Czerwiec 2021, 09:34
Akurat za mecz z Hiszpanią pochwalę - jak zobaczyłem, że zaczynają nasi wywierać bardzo silny pressing w pierwszych minutach, to się zdawało, że potem za bardzo się zmęczą i Hiszpania ich rozjedzie.
Ale przyznaję, że wcześniejszych meczów Hiszpanii nie widziałem i postrzegałem ich przez pryzmat 6:0 z Chorwacją A tu się zdziwiłem, że okazali się(Hiszpanie)... drewniani
Po drugie, wzbudziło niepokój to, że nasi wyszli trzema obrońcami, co do tej pory się kończyło bardzo źle, ale dali radę. Byle ze Szwecją się nie bawili w próby kiwania.
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36417 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 21 Czerwiec 2021, 10:23
pawel napisał/a:
Po drugie, wzbudziło niepokój to, że nasi wyszli trzema obrońcami, co do tej pory się kończyło bardzo źle, ale dali radę.
Były momenty, kiedy brakowało tej odbudowy przy kontrach Hiszpanii, ewidentnie Puchacz, grający bardzo ofensywnie, czasem zwyczajnie nie nadążał z odbudowaniem formacji obronnej.
A Hiszpanię postrzegałem jako drużynę, która po 2012 nie osiągnęła nic więcej niż 1/8 finału. Nawet mój tata, który bardzo lubi mocne ligi mówił, że nie kojarzy zbyt wielu hiszpańskich zawodników Dlatego wciąż uważam, że remis to nie był szczyt możliwości, ale i tak ładnie zagrali i należy się pochwała, a trójka przyjaciół z Lecha to nasza przyszłość
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum