Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Meteorologia Pomógł: 182 razy Wiek: 26 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 7637 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 25 Czerwiec 2021, 15:10
Ależ u mnie była noc, od jakoś 20-tej do 3-4.00 burza, kilka razy huknęło tak że okna drżały, bardzo widowiskowo to wyglądało. Opad bez szału prawdę mówiąc, uzbierało się 13.6 mm, ale był to bardzo regularny deszcz kapiący niemal całą noc.
Kilka dni mnie tu nie było, miałem trochę pracy i ciężko mi było znaleźć czas, a wczoraj dodatkowo miałem drugą dawkę szczepionki i nic mi się nie chciało przez 1.5 dnia
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 138 razy Wiek: 33 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 11999 Miejsce zamieszkania: Gliwice
Wysłany: 25 Czerwiec 2021, 15:29 Re: Kolejna porcja burz i życiodajnej wody na początku lipca
kmroz napisał/a:
Bardzo wstępnie, ale jakby to się sprawdziło, to ukłonom nie będzie końca. Chciałbym, aby cały lipiec wyglądał, tak jak te 4 dni poniżej.
Deszcz się przyda, ale codzienne burze nie są nikomu potrzebne
pawel napisał/a:
Tymczasem w zachodniej Kanadzie będą się bawić - T850 35°C
U nas w Polsce podczas najcieplejszych dni w roku temperatura na poziomie 850 HPa tylko lekko przekracza 20 stopni A klimat niby mamy podobny jak w południowym pasie Kanady
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum