Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 137 razy Wiek: 33 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 11998 Miejsce zamieszkania: Gliwice
Wysłany: 1 Lipiec 2021, 10:42
Jak już kiedyś mówiłem, wolałbym dwa tygodnie z temperaturami 25-30 st przy słonecznej pogodzie niż dwa dni z upałem przekraczającym 35 st a potem powrotem do 20 stopniowej zimnicy.
Hobby: Inne Pomógł: 6 razy Wiek: 29 Dołączył: 10 Sty 2021 Posty: 545 Miejsce zamieszkania: Gdańsk/Toruń
Wysłany: 1 Lipiec 2021, 22:11
LukeDiRT napisał/a:
Jak już kiedyś mówiłem, wolałbym dwa tygodnie z temperaturami 25-30 st przy słonecznej pogodzie niż dwa dni z upałem przekraczającym 35 st a potem powrotem do 20 stopniowej zimnicy.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 137 razy Wiek: 33 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 11998 Miejsce zamieszkania: Gliwice
Wysłany: 3 Lipiec 2021, 20:55
Szykuje się niezły hardcore w czwartek.
Najwyższa tegoroczna ogólnokrajowa temperatura raczej nie zostanie pobita, ale w moim regionie - jak najbardziej.
Wysłany: 5 Lipiec 2021, 17:19
Najnowsze prognozy są już gorsze - według nich tylko w środę ma być sucho i upalnie Szczerze powiedziawszy nie spodziewałem się aż tak radykalnej zmiany prognoz w tak krótkim terminie czasowym. W czwartek miało być 35 stopni, a teraz nie wiadomo czy będzie chociaż 28-29 st. Z trzydniowej suchej fali upałów zrobił się już tylko jeden upalny dzień (środa), a później ma być parówa z burzami, czyli najgorsza możliwa pogoda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum