Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36424 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 15 Lipiec 2021, 18:58
Na pewno bardziej realna, ale mam nadzieję, że wraz z kolejnym ociepleniem znowu będą codzienne burze. W okresie orzeźwienia (ciężko go nazwać prawdziwym ochłodzeniem) jak dla mnie może w ogóle nie padać
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12354 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 15 Lipiec 2021, 21:56
Szczerze mówiąc to po tym, co się dziś u mnie dzieje, chętnie przyjmę trochę przerwy od burz i więcej lampki przy rozsądnych temperaturach i lekko chłodniejszych nocach. Ten dzień to burzowy sufit i nawet ja przemawiam w tej chwili do pogody - take it easy
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12354 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 15 Lipiec 2021, 22:29
Potwierdzam te słowa, teraz naprawdę chcę aby burza się skończyła i można było trochę odetchnąć, odreagować to co się właśnie dzieje... Nie będę ukrywał, boję się.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36424 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 15 Lipiec 2021, 22:36
Na okres ochłodzenia oczywiście popieram odreagowanie, ale wraz z powrotem prawdziwego lata od 24/25.07 oczekuje jednak, że znowu walnie fajnymi burzami, może nawet nie muszą być fajne, byle były codziennie.
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum