Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Jacob, Ja Was czytam cały czas, ale tyle tematów tutaj, że nie nadążam. Dużo stacji w mojej okolicy jest i musiałbym z każdej podawać, co zajmuje trochę czasu, lecz mimo wszystko planowałem.
Wracając do tematu pogody, w czerwcu mogło te raz 35 stopni wystąpić, gdyż rekord lipca z pierwszego dnia miesiąca (Terespol 36,2) (37,2 Włodawa) sugeruje, że w czerwcu też może być taka temperatura. Jednocześnie we Włodawie jest to nowy rekord roczny a w Terespolu wyrównany z 8.08.2015. W Terespolu co prawda odnotowano nowy rekord czerwca 26 dnia (34,4) we Włodawie jest to 33,9 z czerwca 1963 ( w tym roku 33,7) w Siedlcach 33,9 22.06.2000 ( w tym roku 33,3) a 1.07.2019 było 33,4
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 15 Listopad 2019, 14:50
Ta pierwsza połowa czerwca 2015 to było coś bardzo unikatowego, pełna lampa, przy bardzo dużej zmienności temperaturowej, tam jednego dnia potrafiło być 30 stopni, a drugiego 18.
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Był tydzień na przestawienie (28 V- 5 VI, no dobra 9 dni xD).
Duo tamtych dwóch miesięcy było bardzo ciekawe, chyba jakiś wateczek o tym jeszcze powstanie
Choć na zachodzie różnica między tymi dwoma miesiącami, była mniejsza niż powinna, maj był lekko ciepły, a czerwiec lekki chłodny. A na wschodzie ekstremy w drugą stronę.
Za to na wschodzie bardzo wyrównany solarnie, jednak u mnie tamten maj przyniósł dwukrotnie większą sumę od czerwca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum