Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 235 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 25170 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 20 Wrzesień 2021, 14:21
jorguś, Nigdy nie wiadomo, pamiętaj o lutym 2021 xd Ja jak pierwszy raz zobaczyłem około połowy lutego te kosmiczne fusy ECMWF-a i GFS-a to sam nie dawałem w to wiary a rzeczywistość nawet przebiła nasze oczekiwania xD
_________________ Aktualna pora roku: Wczesna zima
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 138 razy Wiek: 33 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 11999 Miejsce zamieszkania: Gliwice
Wysłany: 23 Wrzesień 2021, 20:00
Warto wspomnieć, że w 2011 roku 30 stopni było na początku października we Wielkiej Brytanii, a u nas wtedy zanotowano 25 stopni na południowym zachodzie kraju.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 138 razy Wiek: 33 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 11999 Miejsce zamieszkania: Gliwice
Wysłany: 27 Wrzesień 2021, 13:57
O 30 stopniach w październiku można już zapomnieć, ale mam nadzieję, że nie będzie też dużo dni z jednocyfrową temperaturą maksymalną. Oczywiście jeden czy dwa dni z temperaturą 8-9 stopni mają prawo się zdarzyć - ważne, żeby nie było ich więcej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum