Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12354 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 24 Listopad 2019, 18:53
Pójdziemy do tyłu, biorę pod uwagę tylko te ruchome miesiące (30 dni, jak przykazuje Kodeks Cywilny ), których co najmniej połowę część stanowi meteorologiczne lato
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 19877 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 24 Listopad 2019, 19:31
Super miesiące, zwłaszcza ten ostatni ♥
A tak szczerze jak patrzę na ten potop czerwcowo lipcowy 1980 na Kujawach, to musiałobyć sporo lokalnych powodzi i pewnie komarzyska miały pole do popisu, urocze to lato
PS: Ja np. z lata 2017 nic nie wybrałem, ponieważ, z jednej strony żaden miesiąc nie był u mnie powalający, a z drugiej każdy bd. dobry. Choć mogłem wyróżnić miesiąc 12 V - 11 VI
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum