Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 25 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16304 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 11 Październik 2021, 23:50
Rażą mnie te małe wahania dobowe temp. U nas zdarzały się niekiedy dni rzędu +30 C (tmaks.) oraz ok. +10 C (tmin.): a tam w Rosji nocami musi być bliżej +20 C: masakra.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Kochaj bliźniego swego, jak siebie samego.
Ostatnio zmieniony przez Bartek617 12 Październik 2021, 14:07, w całości zmieniany 1 raz
Hobby: Meteorologia Pomógł: 182 razy Wiek: 26 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 7634 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 12 Październik 2021, 14:01
Jak t.max przekracza 32 stopnie i do tego napieprza pełną lampką to t.min może nawet spaść o 20 stopni, żeby fajnie przewietrzyć pokój do snu xD Ale jak upał jest w stylu mojego 24.06 czyli przewaga lochu i 31 stopni to nocą może być i powyżej 20 stopni. Lipiec 2021 dlatego właśnie był przyjazny bo szczędził takich upałów jak początek III dekady czerwca tego roku, no może w II pentadzie tak trochę było ale wtedy akurat odpoczywałem w Beskidach i tam było znośnie xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum