Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12354 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 6 Październik 2021, 20:30
W sumie to... ciekawie to wygląda Szkoda że w tym roku tak nie było, a w przyszłym to jednak nie chciałbym powtórki takich mrozów w końcówce kwietnia. Wolałbym takie ostre ocieplenie po jakimś żabkowym, ale nie takim mroźnym okresie.
Swoją drogą Słubice chyba są zainteresowane podniesieniem klasy swojego klimatu do trochę bardziej szanowanego xD
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36425 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 6 Październik 2021, 21:03
Przypomniało mi się jak się pierwszy raz poznaliśmy z Jacobem na meteomodel i napisał, że nie pamięta u siebie żadnego słońca w majówkę 2017 i że mieszka w regionie "włocławskim", a ja zrozumiałem "wrocławskim" XD i się dziwiłem, bo tam była full lampa całą srajówkę xd
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12354 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 6 Październik 2021, 21:14
kmroz napisał/a:
Przypomniało mi się jak się pierwszy raz poznaliśmy z Jacobem na meteomodel i napisał, że nie pamięta u siebie żadnego słońca w majówkę 2017 i że mieszka w regionie "włocławskim", a ja zrozumiałem "wrocławskim" XD i się dziwiłem, bo tam była full lampa całą srajówkę xd
Jak byłem mały i patrzyłem na mapę Polski, to jakoś nie zwracałem uwagi na to "ł" w nazwie i myślałem, że miasto nazywa się Wrocławek, taki mniejszy Wrocław
A co do projekcji, to z dwojga złego wolałbym zostać u siebie, a nie na Mazowszu - tu nie byłoby przynajmniej takiego szoku To znaczy - byłby, ale później, przy gwałtownym ociepleniu
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 25 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16335 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 11 Październik 2021, 22:20
Dla mnie majówka (i ogólnie większość maja) mogłaby wyglądać jak 30.04. u Kuby i 1.05. u FANA (Patryka?). Nie byłoby wprawdzie gorąco, a najwyżej ciepło (jak na maj to raczej przeciętnie, jeśli nawet nie stosunkowo chłodno), ale też obawy o powrót białych krajobrazów byłyby zupełnie nieuzasadnione- po prostu standardowa wiosna.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum