Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 25 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16331 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 20 Październik 2021, 22:23
Jest w sumie przyzwoicie: 1 połowa października była słoneczna (nawet po ochłodzeniu niebo było często pogodne), więc jak 2 będzie brzydsza, a wiele na to wskazuje jak patrzę na prognozę do końca miesiąca (i paradoksalnie ochłodzenie pod koniec tygodnia może przynieść trochę pogodniejszej aury), to się nie załamię, ale mam nadzieję, że wraz z początkiem listopada temp. zwłaszcza dzienne "przystopują" i nie przekroczą granicy +15 C (albo jak już tak się stanie, to naprawdę minimalnie).
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 25 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16331 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 21 Październik 2021, 13:19
Przerażająca to może nadużycie, ale odczuwam niepokój : jeśli chodzi o mnie, to raczej wolałbym, by temp. dzienna wynosiła od tej pory najwyżej koło +15 C : chętnie ociepliłbym najbliższą sobotę oraz niedzielę w zamian za to, by później było trochę chłodniej.
Chociaż podobno Wszystkich Świętych mijają przeważnie chłodno.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum