Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36348 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 21 Październik 2021, 09:49 21.10.2021
Na pierwszym zdjęciu widać cudną deszczową chmurę. Jednak na drugim na horyzoncie niestety widać dupę wołową, która jest tak blisko... Mam dzisiaj furę szczęścia.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 22 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 15919 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 21 Październik 2021, 18:57
Miałem podobny widok przed oczami w ostatnich dniach: słabo się znam, ale podświadomie zakwalifikowałbym taką pogodę jako pochmurną (bo mimo przejaśnień czy rozpogodzeń w oddali większość nieba jest i tak "zajęta" przez grube chmurzyska). To na pewno nie są chmury pierzaste (gdzie błękit zlewa się z przezroczystą bielą, przez co może się na pierwszy rzut oka wydawać, że niebo jest "czyste"), tylko kłębiasto-warstwowe lub warstwowe (szarością bije na odległość).
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum