Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36425 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 25 Październik 2021, 19:55
Jacob, po to, że teraz mam jednego grzyba po godzinie łażenia po lesie
A prawdziwe wyże i tak lubią być w taki czy inny sposób fałszowane - albo wiatrem, albo mgłą, albo wilgocią, albo ku*wa ch*j wie czym, ale nie wiem czy da się jakoś racjonalnie wytłumaczyć brak mrozu w Toruniu i Płocku ostatniej nocy
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 235 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 25170 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 25 Październik 2021, 19:56
kmroz, Da się, to nie Rosja Ale tego 11.10 kurwie ruskiej nie daruje, nie do wiary, że te jebane niecierpki nie wytrzymały... Serio, mam traumę (taką małą) po tym jebanym wyżu i już pseudociepło mnie tak nie cieszy jak powinno.
_________________ Aktualna pora roku: Wczesna zima
Ostatnio zmieniony przez FKP 25 Październik 2021, 19:58, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum