Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 13 Czerwiec 2020, 12:59
+ styczeń , marzec, czerwiec (ale kurde, już dzisiaj serio nie widzę w nim tego czegoś, co widziałem 2 miechy temu...), grudzień
N luty (ładne opady, ale jak na miesiąc pozbawiony mroźnych i śnieżnych akcentów, miał za mało prawdziwych ociepleń), lipiec, wrzesień, październik (już się zlituje nad nim, bo był po skrajnie mokrym wrześniu xd),
- kwiecień, maj, sierpień, listopad
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 17 Czerwiec 2020, 12:31
Gdyby marzec nie miał już epizodów śnieżnych pod koniec 3 dekady, to dałbym "+". Listopad miałby "+", gdyby więcej padało lub śnieżyło. Grudzień to porażka pod każdym względem- najcieplejsze dni były wiadomo jakie, a wcześniej był problem, by przekroczyć "0".
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 19 Luty 2021, 15:13
Całkiem dobry rok, lepszy od 1991 i 1994 chyba, mimo takich kwiatków jak maj, czy sierpień.
+ styczeń, marzec, czerwiec, lipiec, wrzesień, grudzień
N kwiecień, listopad (jednak przemyślałem i ujdzie taki, bywały dużo gorsze)
- luty (za ZUPEŁNY brak śniegu nie mogę inaczej), maj , sierpień, październik
Rok wolny od suszy, zaznaczyła się własnie minimalnie tylko w maju i sierpniu, no i tym nędznym październiku ale była nadrabiana z nawiązką. Zimowo się spisał w styczniu i grudniu, ale poza nimi praktycznie nic (listopad suche mrozy), jednak jak na lata 90-te to i tak dobrze.
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum