Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 21 Październik 2020, 00:01
1 połowa to stopniowe wykańczanie osób starszych (w 1 tygodniu)- w niej dla mnie były dobre tylko 2.08. i 8-14.08., 2 znacznie lepsza i przynosząca więcej ulgi (choć i tak nie moja wymarzona).
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 11 Wrzesień 2022, 21:46
Paradoksalnie upalną pierwszą dekadę najbardziej szanuje za występowanie burz, bo potem przeważała sucha aura i to nadal z nawracającymi upałami, w miarę mi się podoba jednak końcówka. Ogólnie minus lekki, ale na granicy z N, czyli takie 4/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum