Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Inne Pomógł: 324 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16232 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 27 Listopad 2021, 18:41
Ja na moich niegdysiejszych maluchach czarne blachy miałem z literami SEA oraz SDZ. Na moim obecnym Seicento są białe blachy z literami WS (powiat grodzki), ale nie z gwiazdkami UE, lecz z biało-czerwonymi barwami Polski . Bo to rocznik 2004.
I mały quiz. Jak Wam to wyszło
https://www.auto-swiat.pl...ly-quiz/9r86c8q
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczy punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca..
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12351 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 27 Listopad 2021, 21:34
Mój wynik to 7/8 punktów, wyłożyłem się na ostatnim pytaniu, w którym zaznaczyłem wyróżniki skierniewickie. Kilku odpowiedzi udzieliłem na wyczucie, ale kilka wiedziałem - milicyjno/policyjne i warszawskie wyróżniki czarnych tablic pamiętam z filmów z tamtego okresu.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Inne Pomógł: 324 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16232 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 29 Listopad 2021, 22:18
kmroz napisał/a:
6/8, pomyliłem Radom z Rzeszowem i to MOA
MOA Przecież na dachu tego auta (prawdopodobnie "Poloneza") był "jak byk" napis" MILICJA"
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczy punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca..
Hobby: Większość z wymienionych Pomogła: 39 razy Dołączyła: 17 Maj 2022 Posty: 887
Wysłany: 9 Październik 2022, 16:37
6/8 - zdałam się na intuicję i początkowe litery, które mogłyby sugerować województwo. To MOA też mnie zakręciło. Np. rejestracja BBA - moje pierwsze skojarzenie Bielsko-Biała i okazało się słuszne!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum