Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Ze względu na bardzo dużą łatwość znalezienia odpowiedzi w necie, obowiązuje zasada (oczywiście najwyżej moralna!) - nie korzystamy tutaj z żadnych wyszukiwarek, czy to internetowych, czy papierowych.
Pierwsza zagadka:
Rejestracja WPZ - jaki to powiat?
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Zimnolubna kutwa z zespołem Aspergera
Ostatnio zmieniony przez kmroz 30 Lipiec 2020, 16:26, w całości zmieniany 1 raz
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12351 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 24 Lipiec 2020, 17:36
Kurde, zagalopowałem się Jest podobne oznaczenie na Podkarpaciu (RPZ) i stąd mi się pomyliło, machnąłem się odpowiadając prawie bez zastanowienia. To powiat przasnyski.
To żem się ładnie wyłożył na samym początku zagadki
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12351 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 24 Lipiec 2020, 17:44
Właśnie nie kojarzę, pamiętam kilku łowców z Warszawy i jednego z Podlasia (Krzysztofa z Białegostoku), ale nikogo zamieszkałego w Łomży sobie nie przypominam. Może jestem trochę nie na bieżąco, bo centralne miejsce skupiające łowców, jakim było kiedyś forum PŁB, straciło na znaczeniu, a większość nazwisk pamiętam właśnie stamtąd.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum